1 Mayıs 2009 Cuma

LEY Hatları




























































Ley Hatları

Hani bazen hep olur ya, yeni gittiğiniz ya da geçtiğiniz bir yerlerde duygularınız allak bullak olur.. Aslında o anınızla ilgili değildir..Yada öyle hissetmeniz için hiç bir neden yoktur..

Ya da biliyor musunuz mabetler.. Cami, tapınak, kilise... Dünya var olduğundan beri hep aynı yerlere kurulmaktadır. Yoğun enerjiyi tâ içinizde hissedersiniz..Ve dünyanın belli merkezleri her dönemde önemli olaylarında merkezi olmuştur..Ve oraları merkez aldığımızda genelde üçgen oluştururlar ve her bir şehir bir üçgenin köşe noktasıdır..

İşte, "Ley Hatları", bu üçgenin kenarlarıdır....

İşte bu konuda İnternetten bilgiler...

Ley, bir çift girdabın içsel oluşumuna sahiptir. Bu iki yönlü girdap yeryüzüne enerji verir ve aynı anda enerjinin özel bir niteliğini de ley hattından atmosfere yansır.

Çift girdaba gönderilen enerji farklı yoğunluklardadır; bir kısmı duygu, mantık, ruh ve bunun gibi insana özgü niteliklere karşılık gelir

Rüyalarımız bireysel ruh durumuna bağlı olabildiği gibi yaşanılan yerin potansiyel enerji akışının fizyolojik ve psikolojik olarak beyine ve vücuda etkisiyle de şekillenir... Bazı insanlar uzun uçak yolculuklarından sonra rüyalarında geçmiş ve gelecekle ilgili spirutuel deneyimler yasamışlardır.... Bilmedikleri birşeyi bir anda bilmek,geçmişte yaşamış olan toplumların bireyleriyle ilişki kurmak yada gelecekle ilgili bir anda bilgi sahibi olmak gibi...

Her şeyin bir enerji akışı olduğu gibi Dünya'nın da belli yer ve bölgelerde akan ve kesişen enerjilerinin varlığı söylenmektedir... Bunlara LEY hatları yada Dünya'nın manyetik alan kuşak ve çizgileri denir...Bulunduğunuz ya da gittiğiniz yerle ilgili olarak akan taşınan enerji bir şekilde sizi etkiler.. Bu alanlarda yoğunlaşan enerjiler beyinsel ve ruhsal aktivitemizin ivmesini arttırır,veya azaltır.. Bu alanların bazı hastalıkların nedeni olduğu gibi rüyalarımızın da nedeni olduğu düşünülmektedir .

Çanakkale(Troya)-Nemrut dağı-gize köşe noktalar olmak şartıyla oluşturulacak üçgen buna örnektir.......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder